STRAETUS FRANCHISE, EN GENNEMPRØVET FORRETNINGSMODEL


Straetus sikrer små og mellemstore virksomheder den bedst mulige likviditet til alle tider. Det gør vi ved at minimere de dage, virksomheden er nødsaget til at yde kredit.

Vores ydelse giver vores kunder mere tid til at fokusere på deres kerneekspertiser, hvilket bidrager til vækst, profitabilitet og stabilitet.

Vi tilbyder en unik franchisemodel, som giver vores franchisetagere mulighed for at drive en givende og professionel forretning med lave opstartsomkostninger og stor værdi for kunderne.

Nøglen til vores verdensomspændende succes skal findes i to kriterier:

1) Vi udvælger kun de absolut mest motiverede og ansvarlige kandidater til at blive franchisetagere

2) Vi stiller den højeste kvalitet af rådgivning, ekspertise og support til rådighed for vores franchisetagere

 

                  Straetus Franchise Award ceremoni

Straetus Franchisefordele


Vores Franchisetagere profiterer fra:

LETANVENDELIG SOFTWARE TIL AT TILFØJE OG SPORE DIN UBETALTE GÆLD


IT SUPPORT, DATA HOSTING, DATA SIKKERHED


DIT EGET STRAETUS WEBSITE MED CMS, DER JÆVNLIGT OPDATERES


SKRÆDDERSYET TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDERS BEHOV


STRAETUS UDVIDER


Vi stræber hele tiden efter at tiltrække flere ligesindede, talentfulde og hårdtarbejdende iværksættere til at dele driften af Straetus-netværket, og vi er dedikerede til dette på alle niveauer.

Resultaterne er synlige. På trods af, at vores HQ er i Amsterdam, har vi givet Straetus Holland ansvar for en master franchisegiver. Om blot et par år dækker de nu 80% af Nederlandene. De andre lande, hvor vi udpegede en master franchiser følger hurtigt trop.

International erfaring giver øget styrke, for vi lærer hele tiden af den videndeling, som hvert enkelt land tilfører netværket. Vi udvælger de bedste ideer og integrerer dem aktivt i vores forretningsmodel.

Vores franchisetagere holder af at samarbejde, både på nationalt og internationalt niveau. Straetus’ simple, men vindende, formel kan udtrykkes enkelt, således: 1 + 1 = 3.

 

BLIV EN VENLIG INKASSATOR OG KREDITSTYRINGSKONSULENT


Grib en unik mulighed for at arbejde som virksomhedskonsulent i tæt samarbejde med ledelsen i små og mellemstore virksomheder. Din værdifulde rådgivning og service inden for inkasso og kreditstyring skaber værdi, gavn og glæde for den enkelte virksomhedsejer og sikrer profitabilitet, stabilitet og bundlinje.

Som franchisetager hos Straetus har du udgangspunktet for en enkel og effektiv måde at drive egen virksomhed i en branche, der sidste år omsatte for mange millioner i kommissioner og honorarer og som vil vækste fremover. 

Vores SaaS (Software as a Service) løsning og supportteam tager hånd om Workflows, Management og Administration, så du udelukkende skal fokusere på at opbygge tætte relationer med dine kunder og klienter som er grundlaget for en stærk forretning.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at starte din Straetus franchise i netop dit område.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Denne webside er ikke et tilbud om at indgå i en franchiseaftale eller en salgsannonce for en franchise til salg.

Er du interesseret i at ansøge om en franchise, skal du først kontakte Straetus Danmark ApS og registrere dig.

Hvis vi vurderer, at du har de nødvendige kvalifikationer, vil du modtage et individuelt og skriftligt tilbud.

name
Call Now Button