Privatliv- & datapolitik

Cookie- og privatlivspolitik 

Introduktion  

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.  

 

Cookies 

Websitet anvender ”cookies”, det er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering/. 

Hvis du sletter eller blokerer ”cookies”, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.  

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. 

 

Cookies på Straetus.dk: 

Navn: Google Analytics – _ga 

Cookie beskrivelse: Giver os mulighed for at kende, vores brugers aktivitet for analytiske og ydeevne målinger.  

Funktion: Analysering/ydeevne cookie  

Formål: Registrering af et unikt ID som bruges til at generere statistiske data på hvordan vores besøger agere på hjemmesiden.  

Udløb: 24 måneder 

Privat politik:  https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=en-GB&gl=uk 

 

Navn: Facebook – _fbp 

Cookie beskrivelse: Denne cookie hjælper os med at vise vores Facebook-annoncering for personer, som allerede har besøgt vores hjemmeside, når de bruger Facebook-platformen  

Funktion: Targeting / Re-marketing cookies. 

Formål: Bruges til levere re-marketing annoncer til personer som har besøgt bestemte websites. 

Udløb: 6 måneder. 

Privat politik: https://www.facebook.com/about/privacy 

 

Navn: Facebook – fr 

Cookie beskrivelse: Denne cookie hjælper med at levere vores reklame til folk, der allerede har besøgt vores websted, når de er på Facebook eller en digital platform drevet af Facebook.  

Funktion: Targeting / Remarketing cookies. 

Formål: Bruges til levere remarketing annoncer til personer som har besøgt bestemte websites. 

Udløb: 3 måneder. 

Privat politik: https://www.facebook.com/about/privacy 

 

Navn: Google Analytics – _gid 

Cookie beskrivelse: Ansvarlig for at spore brugeradfærd. 

Funktion: Analysering/ydeevne cookie  

Formål: Registrering af et unikt ID some bruges til at generere statistiske data på hvordan vores besøger agere på hjemmesiden. 

Udløb: 24 timer.  

Privat politik: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=en-GB&gl=uk 

 

Personoplysninger  

Generelt: 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, eller hvis du registrerer dig som bruger.  

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med brugeroprettelse.  

 

Sikkerhed  

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

 

Formål  

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. 

 

Periode for opbevaring  

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.  

 

Videregivelse af oplysninger  

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Data og oplysninger vil IKKE blive solgt videre til andre aktører.  

 

Indsigt og klager  

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: integritet@straetus.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

 

Udgiver 

Websitet ejes og publiceres af: Straetus Danmark ApS 

Straetus Integritet og Reklamations Afdeling 

E-mail: integritet@straetus.dk 

 

name
Call Now Button